Storvreta fritidsgård
29 Juni - 1 juli 2018

Att kunna känna sig trygg på LANet är viktigt för oss som arrangerar, och för att bygga en trygg stämning så har vi fritidsledare på plats hela helgen. Och LANet är stängt för besökare, dock så får vårdnadshavare till LANarna komma in.

Storlan är ett drogfritt arrangemang, det betyder bland annat att alla som ska in på LANet behöver blåsa i en alkoblås.

Vi kommer ha viss försäljning av mat på lanet i form av pizzor. Det är också viktigt att du sover under lanet, så vi har sovutrymme i samma rum som vi sitter och spelar i. Vi kommer skärma av utrymmet.

Arrangörernas ansvar under lanet
Vi som arrangörer har mycket att stå i. Till exempel så gör vi allt vi kan för att du och dina kompisar ska få uppleva ett riktigt bra LAN.

Det finns också saker som vi inte har så mycket med att göra, och som vi verkligen INTE ansvarar för…

Under LANets gång så kommer lokalen vara stängd för besökare. Det här innebär att det endast kommer förekomma LAN:are samt crew i lokalen. Men, detta betyder inte att vi ansvarar för deltagarens dator eller annan utrustning. Vi som arrangörer tar inget som helst ansvar för om någonting ni har med er blir stulet eller går sönder.

Lokalen kommer som sagt vara stängd för besökare, men vi hindrar inte LAN:arna från att röra sig ut och in. Det här betyder alltså att vi som arrangörer inte ansvarar för att deltagarna befinner sig i lokalerna. Det är fritt för deltagarna att röra sig hur de vill, och gå ifrån LAN:et nattetid om de så önskar.