Storvreta fritidsgård
29 Juni - 1 juli 2018

Sovsal, vandrarhem eller hotell
Enda platsen på konventsområdet där det är tillåtet att sova på är i sovsalarna.

Sovsalar
Sovsalarna öppnar när konventet öppnar, och stänger 15.00 på söndagen.

Det finns ett begränsat antal sovsalsplatser tillgängliga under konventet. För att få tillgång till en plats, köper du en tilläggsbiljett via vårt bokningssystem. Sovsalsbiljetter kostar i endast 50 kronor styck. 

Tillgång till toaletter och duschar finns på konventsområdet. Sovsalarna ligger på konventsområdet.

Ta med dig liggunderlag, sovsäck, hygienartiklar och handduk (då vi enbart erbjuder golvyta).

Det kommer ständigt att finnas sovsalsvärdar som hjälper er att hitta rätt, samt ser till så att ingen stör. Storcon tar inget som helst ansvar för dina saker. Det finns garderob där du kan förvara dina värdesaker.

Det kommer att finnas två väktare på plats på konventsområdet mellan 19.30 och 07.30 på natten mellan fredag och lördag, samt natten mellan lördag och söndag.

- Respektera vad sovsalsvärdarna säger!
- Stör inte de som sover.
- Respektera andra och deras saker.
- Släng ditt skräp i avsedda soptunnor

Om någon stör allmän ordningen kommer hen att avvisas från konventet. Ingen återbetalning kommer att ske.

Vandrarhem och hotell
Hotell & Vandrarhem Kungsängstorg och Hotell Centralstation erbjuder våra konventsbesökare tio procents rabatt på valfritt rum.

Hotell & Vandrarhem Centralstation erbjuder en prisvärd övernattning med fokus på läge, tillgänglighet och service. Många rum är mindre än traditionellt, men istället så erbjuds generösa och gemytliga gemensamhetsytor där alla får plats. Reception öppen dygnet runt, 100 Mbit bredband, tv på alla rum och en riktigt fin och prisvärd frukost är några av de saker som våra gäster uppskattar och väljer att återkomma till.

Med endast 50 m till Uppsalas resecentrum och närhet till såväl shopping och kultur som restauranger och barer erbjuds Ni ett boende i Uppsalas främsta läge.

Hotell & Vandrarhem Centralstation - Bangårdsgatan 13, 753 20 Uppsala, 018-444 20 10

Hotell & Vandrarhem Kungsängstorg är, med sina 22 rum, en relativt liten verksamhet. Konceptet bygger på att kunna erbjuda en personlig vistelse till ett överkomligt pris utan att göra avkall på läge och bekvämlighet.

Huset är fullt av charm och historia. Vid förra sekelskiftet bodde Ebba Boström här, överklassdamen som grundade Samariterhemmet. Ebba var syster med Erik Gustaf Boström som vid denna tidpunkt var Sveriges statsminister. Ebba donerade huset till Stiftelsen Samariterhemmet i slutet av 1800-talet. Efter Ebbas bortgång 1902 har huset, i huvudsak, använts som pastorsbostad och går därför i folkmun under benämningen "prästgården".

Hotell & Vandrarhem Kungsängstorg i centrala Uppsala erbjuder Er ett prisvärt och bekvämt boende i nyrenoverade rum med 1800-tals charm.

Hotell & Vandrarhem Kungsängstorg - Kungsängstorg 6, 753 20 Uppsala, 018-444 20 10